Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac 10.0.6

Converter, editor en downloader voor videobestanden

VOOR

  • Intuïtief menu
  • Uitvoerprofielen met toestelafbeeldingen
  • Ondersteunt veel formaten

TEGEN

  • Beperkt aantal bewerkingsopties

Uitmuntend
8

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac is een allround pakket waarmee je video converteert, bewerkt en downloadt. De applicatie biedt tientallen kant-en-klare uitvoerprofielen voor mobiele toestellen, waaronder iPhone, HTC Desire en BlackBerry Curve.

Wondershare Video Converter Ultimate biedt legio functies. Zo zet je met de converter een videobestand om naar een ander bestandsformaat, zoals avi, mp4 of mpg. Je voert hierbij eenvoudig meerdere bestanden tegelijk in, door de drag 'n drop-ondersteuning van het intuïtieve menu. Bij het converteren maakt WonderShare Video Converter Ultimate het je ook gemakkelijk met de uitvoerprofielen; door de duidelijke afbeeldingen in het menu vind je jouw toestel op simpele wijze.

Het houdt niet op bij converteren. Met Wondershare Video Converter Ultimate for Mac rip je ook (beschermde) dvd's, oftewel zet je de inhoud van een schijf op jouw pc. Bovendien bewerk je video op meerdere manieren: zo verander je bijvoorbeeld de resolutie, bestandsgrootte en beeldkwaliteit. Daarnaast werkt Wondershare Video Converter Ultimate for Mac als een online video downloader voor onder andere YouTube. Door de URL van een filmpje in te voeren, haal je deze op van het net.

Met Wondershare Video Converter Ultimate for Mac is het niet meer nodig om verschillende applicaties te installeren voor het omzetten, editen of downloaden van video's. Dit programma bundelt al je behoeften namelijk samen in één pakket.

Meeste downloads Multimedia voor Mac

Meer
Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Download

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac 10.0.6

Beoordelingen about Wondershare Video Converter Ultimate for Mac